O REVITANU®

Nastavek REVITAN® je naprava za ustvarjanje turbulence v vodovodni napeljavi.

Služi za mehansko obdelavo pitne vode.

Sestoji  se iz ravnega ali v obliko ovala ukrivljenega cevastega ohišja, v katerega je vstavljen turbulenčni usmerjevalnik in frekvenčni generator.

 

Kako deluje in na kaj učinkuje? 

Z nastavkom REVITAN® izboljšujemo lastnosti pitne vode.

  • uredi strukturo vode, kar je razvidno v reorganizaciji na molekularnem nivoju ter reenergizaciji (fotografije analize občutljive kristalizacije);
  • molekule povezuje v majhne skupke, zato voda lažje prodre v celico in pospeši proces čiščenja organizma;
  • izboljša vitalnost vode, voda dobi presežek prostih elektronov;
  • voda postane mehkejša, blago alkalna in boljšega okusa.

 

 

Slika 1 – Kontrolni vzorec voda brez nastavka Revitan®

Slika 2 – Voda iz nastavka Revitan®

Slika 1: Kontrolni vzorec vode iz pipe kaže tipično dendridsko širjenje kristalov, rast v osnovi nerazvejanih oblik, ki so polne žarkastih psevdo jeder. Slika kaže vrzeli nepravilnih obrisov.

Slika 2: Struktura kristalizacije vzorca vode Revitan kaže pravilno formacijo kristalov, ki so organizirani v osrednjem štiristranskem jedru ter v sistemu primarnih in sekundarnih vej. Kristali so dolgi, čisti in jasno ločeni.

Vir: Cristallizzazione Sensibile con aqua REVITAN, Maurizijo Peruzzi, Associazione per la Cristallizzazione Sensibile, Italija.

Urejena, harmonična struktura je značilna za vitalne, zdrave snovi v naravi.

Vitalna voda v naravi

Voda se na svoji poti, od izvira do iztoka na pipi, onesnaži. V naravi se voda samodejno čisti, med drugim tudi zaradi ultravijoličnih žarkov in dinamike vrtinčenja, medtem ko se preliva med kamni in teče preko slapov. Njena struktura se uredi in postavi v ravnovesje.

Nastavek REVITAN® posnema naravno gibanje vode v naravi.

Učinkuje na dobro počutje

Vseskozi imate na voljo vitalno, z elektroni obogateno, pravilno strukturirano vodo, katere molekule so povezane v majhne skupke, zato voda lažje prodre v celico, kar posledično vpliva na učinkovitejše čiščenje le-teh, na izboljšanje počutja in psihofizičnih zmogljivosti. Rezultati raziskave Vpliv pitne vode, aktivirane z nastavkom Revitan, na zdravstveno stanje ljudi, so pokazali pozitiven učinek na:

– osebno počutje;
– povečanje moči;
– zmanjšanje krvnega tlaka;
– izboljšanje imunskega sistema;
– utrip srca po 10-dnevni, 1-mesečni in 3-mesečni uporabi vode Revitan ni bil bistveno spremenjen.

Slika: Dinamika krvnega tlaka, utripa, moči rok, subjektivnega stanja in verjetnosti bolezni 42 prostovoljcev po 3 mesečni uporabi vode “Revitan”( pri vrednosti 100 = začetno stanje pred uporabo vode Revitan )

Vir : raziskava »Vpliv pitne vode aktivirane z aparatom Revitan na zdravstveno stanje ljudi, NOVE TEHNOLOGIJE D.O.O. raziskave in praksa, raziskovalec: dir. Dr. Prof. B Laptev

 

Finančni prihranek

»Ustekleničena voda je v Sloveniji v povprečju 225-krat dražja od pitne vode iz vodovoda, medtem ko je v svetu kar od 240- do 10.000-krat dražja od pitne vode iz vodovoda,« navaja dr. Lučka Kajfež Bogataj. (Vir: www.rtvslo.si/okolje/neprijetna-resnica-o-vodi-iz-plastenke/211153)

 

Bolj čisto okolje

S pitjem vode iz nastavka REVITAN® zmanjšujemo odpadke plastenk, porabo energije, odpadno vodo in izpuste CO2.

Uporaba

 

Priporočila za uporabo vode iz nastavka REVITAN®

PITJE REVITALIZIRANE VODE

Priporočamo najmanj 2 litra revitalizirane vode na dan. Zelo pomembno je, da vodo pijemo večkrat, v manjših količinah (1-2 dcl ) preko celega dneva. Začnemo že zjutraj na tešče.Če imate neredno prebavo pijte revitalizirano vodo zjutraj toliko časa, da začutite potrebo po odvajanju; sčasoma bo lenost črevesja izginila.

 

IZPIRANJE UST Z REVITALIZIRANO VODO

Vsako jutro si najmanj 7-krat izperite usta z revitalizirano vodo, ki jo v ustih zadržite nekaj časa (1 minuto) in jo nato izpljunete. Priporočamo, da si z nastavkom za čiščenje jezika očistite koren jezika. Pri akutnih stanjih se priporoča izpiranje ust večkrat na dan.

 

IZPIRANJE UST Z REVITALIZIRANO VODO

Vsako jutro si izperite nosnice z revitalizirano vodo. Priporočamo 7-kratno izpiranje. Na ta način prečistite sinusne poti. Vodo si natočite v obe dlani in jo rahlo vsrkajte v nosnice pri zaprtih ustih (pazite, da vsrkate samo vodo brez zraka). Takoj zatem zatisnete eno nosnico in vodo izpihnite skozi drugo in v istem koraku zatisnete še drugo nosnico in izpihnete vodo še iz nasprotne nosnice. Umijemo si celoten obraz in pustimo, da se voda sama posuši na obrazu.

 

UMIVANJE IN PRHANJE Z REVITALIZIRANO VODO

Za umivanje in prhanje priporočamo, da se uporablja milo, ki je izdelano na bazi sode. Milo si zelo dobro izperemo ter pustimo, da se voda na obrazu in telesu sama posuši. Med prhanjem z revitalizirano vodo priporočamo, da si masirate lasišče. Po pranju pustite da se lasje naravno posušijo. Na ta način se lasje okrepijo, zmanjša se izpadanje las in tudi prhljaj postopoma izgine.

 

UMIVANJE IN PRHANJE Z REVITALIZIRANO VODO

Enkrat na teden priporočamo  2-urno kopel v  revitalizirani vodi brez dodatkov. Pred kopeljo se je potrebno  dobro oprhati oz. umiti. V kad si natočite  vodo primerne temperature. Takšna kopel telo očisti in osveži saj se iz telesa  izločijo prosti radikali. Med kopeljo vodo po potrebi večkrat   tudi dotočite in si telo zmasirajte z naravno jelenovo kožo, ki vam bo s telesa odstranila proste radikale.

 

UPORABA REVITALIZIRANE VODE PRI ŽIVALIH IN RASTLINAH

Priporočamo, da domače živali pijejo  revitalizirano vodo. Z njo jih tudi prhajte. Akvarije lahko napolnite z revitalizirano vodo, zmanjša se pojavljanje zelenih alg. Rastline  škropite z revitalizirano vodo. Pripomore k boljši  rasti in odpornosti rastlin.

      

 

NAMAKANJE NOG V REVITALIZIRANI VODI

Priporočamo dnevno namakanje nog do kolen v večji posodi z mlačno revitalizirano vodo. Prosti radikali se zaradi privlačne sile zbirajo v nogah in na ta način se lahko učinkovito izločijo. Hoja bo lahka, zatrdline, kurja očesa in otiščanci pa bodo v doglednem času izginili.

 

 

BOLEČINE

Na delih telesa, kjer se pojavljajo bolečine, priporočamo, da si z brisačo napravite obkladek. Brisačo predhodno namakate v revitalizirani vodi uro do dve.

 

OPEKLINE

Opeklino držite pod tekočo revitalizirano vodo. Bolečina  izgine, v nekaj dneh pa skoraj ni  več vidnega mesta opekline.

 

ODPRTE RANE IN OSTALE ZUNANJE POŠKODBE

Odprto rano držite pod tekočo revitalizirano vodo nekaj minut. Najprej bo rana zaskelela, kot da bi jo razkužili z jodovo tinkturo. Kri bo prenehala teči in čez nekaj časa bo rano prekrila nežna kožica.

 

ZOBOBOLI

V primeru granoloma izplakujete  usta z revitalizirano vodo.  V ustih jo zadržite nekaj minut. Ponovimo vsaj 7-krat. Na zunanjo stran položite moker obkladek. To ponavljajte vsako uro in oteklina bo izginila po dnevu ali dveh. Nato nadaljujte samo z izpiranjem ust.

Revitalizirana voda pomaga pri odpravljanju zobnega kamna, paradontoze, granoloma in drugih ustnih obolenj ali okužb, če si vsako jutro z njo  izperete usta.

 

ČREVO

Pri obolenju črevesja  in tudi za preventivo, priporočamo občasen klistir z revitalizirano vodo brez dodatkov.  Lahko uporabimo posebni nastavek za izpiranje debelega črevesja, ki se ga namesti na nastavek REVITAN® za tuš.

 

INHALIRANJE

Za preventivo oz. pri težavah z očmi, ušesi ali prehladih, priporočamo inhaliranje z revitalizirano vodo.V grelniku segrejemo vodo do vrelišča. Inhaliramo cca 10 minut od enega ušesa do podbratka in do drugega ušesa. Sledi inhalacija ust in nosu cca 10 minut in nato še inhalacija oči. V dno grelnika gledamo z odprtimi očmi in vsake toliko časa zapremo veke, da se sopara razporedi tudi pod vekami. Pri inhalaciji oči bodite pozorni, da voda ni prevroča.

 

NOTRANJA UPORABA

Priporočamo, da se  po potrebi  izpira  nožnico  in debelo črevo s posebnima nastavkoma za izpiranje nožnice in debelega črevesja, ki se ju namesti na nastavek REVITAN® za tuš.

 

UPORABA REVITALIZIRANE VODE V KUHINJI

Revitalizirano vodo uporabljamo za kuhanje, pripravo napitkov in pranje posode. Še posebej priporočamo namakanje sadja, zelenjave  in mesa v revitalizirani vodi nekaj ur pred uporabo. Upočasni se pokvarljivost izdelkov.

Priprava in pitje
V hladno revitalizirano vodo za nekaj minut (10 minut) namočite vrečko s čajem (postopek luženja).  Ko se revitalizirana voda primerno obarva, odstranimo vrečko s čajem in šele nato čaj po potrebi segrevamo na željeno temperaturo, vendar ne več kot do 42 oC.  Čaj pijemo po požirkih. Vsak požirek zadržimo v ustih nekaj sekund da tekočina fermentira in ga šele nato po požirkih popijemo.

 

OSTALO

Piki žuželk Revitalizirana voda blagodejno deluje na pike komarjev, čebel, os, škorpijonov, kač;

IZKUŠNJE UPORABNIKOV

 

Franci K., Zagradec : »Blažja oblika površinskega kožnega raka, po vsakodnevnem kopanju v kadi z vodo Revitan in dajanju obkladkov z vodo na obolelo mesto, so po 2 mesecih  vsi znaki  izginili in ni bilo potrebne operacije. Ravno tako, ko sem si z žago  poškodoval palec na roki, se rana ni hotela zaceliti, vseskozi se je gnojila kljub terapiji z antibiotiki in rednem previjanju.  Nato sem začel z vsakodnevnim izpiranjem rane z vodo Revitan, rana se je izjemno hitro  nazaj zacelila.«

Joži A., Naklo: »Leta 2005 sem  dobila diagnozo primarna biliarna ciroza jeter. Zdravniki so mi dali samo 6 mesecev življenja.  Vsak dan sem  popila 4 litre vode Revitan, predvsem mrzle, saj se mi je organizem pregreval zaradi bolnih jeter, ki so se preveč segrevala  in mi je  prijala  samo mrzla voda. Izvajala sem tedenske kopeli v revitalizirani vodi.  Iz meseca v mesec sem se bolje počutila, vsi simptomi bolezni so izginili in danes mineva že  12 leto od moje diagnoze.«

Meta K., Ljubljana: »Sem blondinka, moja koža je bila izjemno občutljiva na sonce. Nekega dne sem po naključju ugotovila, da, ko sem se stuširala z vodo Revitan, potem, ko me je sonce močno opeklo, naslednji dan ni bilo opeklin, dobila sem celo rjavi ten kože. Sedaj se vsakič, ko sem na soncu, škropim z vodo ali se namakam v kadi in vse težave z občutljivostjo kože na sonce so izginile.«

Meta K., Ljubljana: »Moja teta je imela raka na nogi, del meč pod koleni je že bil izrezan, ko je neke zime prišla do mene in mi pokazala zatečene in čisto plave noge. Rekla sem ji, da tole je pa zelo hudo in če ne bomo takoj ustavili vnetja, bo prišlo do srca. Še isto minuto sva nogi namočili v škaf z vodo, nato je vsako popoldne  nogi namakala 2-3 ure, voda je bila tako gosta in umazana, da sem ji rekla, da jo ne sme nikamor drugam zliti kot samo v WC školjko. Že po 3 dnevih, je bilo zaznati izboljšanje stanja, po 3 mesecih namakanja, pa so noge popolnoma oplahnele, dobile nazaj svojo pravo barvo.«

Peter K., Laško: »Sem onkološki bolnik z diagnozo: kronična limfatična levkemija. Z uporabo Revitana sem pričel v oktobru 2010, med kemoterapijo. Priporočilo, da morajo bolniki popiti vsaj 1,5 – 2 litra tekočine na dan, je zahtevalo takojšnjo prilagoditev, saj je znano, da sokovi niso najboljša rešitev, čajev pa se v takšni količini preprosto tudi ne da popiti. Torej ostane le voda. Revitan odpravi vonjave po kloriranju, voda je mehkejša in osmoza je občutno boljša, kot pri navadni vodi iz pipe. Tako pripravljene vode pa ni bilo več težko piti.

Vodo sem začel uporabljati tudi pri kopanju, izpiranju manjših ran in opeklin, pranju in namakanju sadja, zelenjave ter mesa. Občasni simptomi težav s hemeroidi so povsem izginili, brez dodatnih vzdrževalnih posegov. Dobri rezultati so bili doseženi zaradi rednega izpiranja nosnic, oči ter ustne votline. Opazno je bilo hitrejše celjenje različnih ran, odpravljanje občasnih pojavov aft in drugih ranic v ustni votlini ter izginjanje kožnih izpuščajev. Slednje sem zaznal nekoliko kasneje, ob rednem pitju vode v skladu z navodili /japonska metoda/. Kljub izrazitemu padcu imunskega sistema od prve kemoterapije nisem bil niti enkrat resneje prehlajen ali kako drugače zbolel in tako nisem potreboval dodatnih doz zdravil /antibiotikov/, ki se sicer predpisujejo zaradi bistveno poslabšane krvne slike in odpravljanja pojavov nevtropenije. Težko in neodgovorno bi bilo trditi, da je nastalo stanje zgolj posledica uporabe vode, ker bi morali takšne trditve potrjevati na primeru vzorčenja, tako  da je moje opažanje izrazito subjektivno, vendar izkustveno. Tudi priklop Revitana na pralni in pomivalni stroj se je pokazal kot izredno učinkovit. Izginile so neprijetne vonjave v pralnem stroju, ko se mokro/še posebno temno perilo/ pusti za nekaj časa po pranju v stroju, ali ko se še umazana posoda pusti čez noč v stroju.

Vodo smo preizkusili tudi kot »čistilca elektronskega smoga« in so se navedbe proizvajalca v celoti potrdile. S postavitvijo hermetično zaprtih kozarcev napolnjenih z vodo po prostorih, v katerih se največ zadržujemo /dnevna soba, spalnica-pod eno ležišče 5 kozarcev – 3 lit /, smo zaznali, da na TV ekranu in na ekranu računalnika nismo zasledili več prahu in da TV ekran  ob dotiku z roko ni bil več naelektren s statično elektriko. Pri spanju  smo opazili, da so v začetku takoj nastopile posledice, ki so se kazale v izrazito slabšem spanju in občutku – prve štiri dni sploh nismo zatisnili očesa, čeprav smo pri vstajanju opazili, da je nastal občutek boljše spočitosti. Kasneje se je spanje povsem normaliziralo, občutek, da ob vstajanju človek ni več utrujen, pa je bil čudovit. Tudi radiostezijske meritve v prostoru spalnice so pokazale, da nad posteljo, do višine ca. 60 cm, ni več zaznano magnetno sevanje, kot posledica izrazito močnih vodnih tokov pod temelji hiše.

Pomembno se mi zdi poudariti, da je potrebno strogo spoštovati navodila uporabe  ter dosledno vztrajati pri vseh oblikah uporabe vode, če želimo doseči optimalne učinke. Na tem mestu bi se želel še posebej zahvaliti univ. dipl.ing. Igu Sajovicu in njegovim sodelavcem, saj so mi omogočili, da sem lažje prestajal nekoliko težje trenutke v procesu zahtevnega zdravljenja, za katerega je obče znano, da ni niti enostavno niti brez stranskih učinkov. Predvidevam pa, da je voda v takšni obliki pripomogla k temu, da se je počutje, leto dni po terapijah, bistveno popravilo, in da trenutno ne potrebujem nikakršnega medikamentalnega zdravljenja. Strinjam se z njegovim mnenjem, da bi bilo veliko bolje, če bi se za uporabo te vode odločil veliko prej,  preden so se pojavili prvi simptomi moje bolezni.«

Boštjan K., Ljubljana: »Po 6 mesečnem rednem pitju, tuširanju in izpiranju ust z  vodo Revitan, sem pozdravil začetno stanje paradentoze v ustni votlini, zmanjšalo se mi je tudi izpadanje las in povečala kompaktnost las.«

Karin K., Ribnica: »Z vsakodnevnim namakanjem nog v revitalizirani vodi Revitan se mi je prenehala nabirati  stara koža na podplatih in tudi razpoke na koži so izginile. Po namakanju v vodi Revitan ni potrebno uporabljati več  negovalne kozmetike, pojav suhe kože je izginil. Zmanjšala se je tudi koperoza.  Mišice se hitreje regenerirajo, če si po  napornih treningih privoščim kopel v revitalizirani vodi Revitan. Rastline  na vrtu zalivam z revitalizirano vodo Revitan in se tudi v sušnem obdobju ne posušijo, se izredno okrepijo,  si naredijo izredno močan koreninski sistem in tudi pojav rje ali gnilobe  se je ob rednem zalivanju in pršenju rastline z vodo Revitan zmanjšal ali pa do pojava glivičnih obolenj sploh ne pride.«

Tina K., Ljubljana: »Od malega sem imela velike težave z želodcem. Po vsaki malo bolj začinjeni hrani me je bolel želodec. Po napornem dnevu sem bila utrujena, imela sem tudi probleme s suho kožo, bolj ko sem jo mazala, bolj suha je bila.

Nastavek Revitan sem se odločila uporabljati, ker sem videla, da naprava  temelji na osnovi vode, brez kemičnih dodatkov.  V tistem času sem bila na začetku prve nosečnosti in sem tudi želela malo bolj poskrbeti za svoje zdravje in zdravje otroka, ki sem ga nosila. Ko sem začela uporabljati revitalizirano vodo Revitan, sem  po dveh tednih pitja ( približno 3 l na dan),  začutila čiščenje telesa, saj me koža ni več srbela, čeprav je nisem mazala. Kasneje se mi je bistveno izboljšalo počutje, težave z želodcem so izginile. Po zelo napornem dnevu sem se namakala v kadi z revitalizirano vodo uro do uro in pol in to počnem še danes, ko otroka zaspita. Po taki kopeli se počutim izjemno pomirjeno in sproščeno, kar je pozitivno delovalo v času nosečnosti tudi na otroka v maternici. V času nosečnosti nisem uporabljala nobene kreme proti strijam, koža je bila samo z uporabo revitalizirane vode zadosti vlažna in elastična, tako da  je danes po dveh nosečnostih moja koža še  vedno  brez strij. Pri obeh nosečnostih sem imela tudi urejeno prebavo. Pri obeh nosečnostih sem do konca  izvajala kopeli v revitalizirani vodi, tudi nožnico sem si  spirala s posebnim nastavkom, približno trikrat na teden z revitalizirano vodo in na ta način okrepila mišične stene nožnice, izginil je tudi beli tok.  Oba poroda sta potekala zelo hitro, manj kot uro in brez pretiranih bolečin. Oba otroka sta se rodila zdrava in s čisto kožo, brez oteklin na obrazu. Takoj sta tudi začela piti revitalizirano vodo in jih od samega začetka v njej  tudi redno kopam. Do sedaj  ju tudi nisem še namazala z nobeno kremo, če se pojavi rdečica na ritki, uporabim samo namočeno gazo v revitalizirani vodi kot obkladek in do naslednjega previjanja že izgine rdečica. Ker voda deluje zelo pomirjajoče sta že od samega začetka spala vse noči in redno spita tudi podnevi. Hčerka je  danes stara dve leti in do danes še ni bila bolna, ravno tako trimesečni sin.«

 

Naslovi oseb, katerih primere navajamo, so arhivirani na naslovu podjetja.

IZKUŠNJE V KMETIJSTVU

 

 

KMETIJSKA ŠOLA GRM SEVNO, CENTER BIOTEHNIKE IN TURIZMA

Stanka ZAGORC

Otmar Colarič, dr.vet.med

Dne 08.06.2011 so bili montirani nastavki REVITAN v napajalni vodni sistem 60 krav molznic in robota za molžo na tej farmi.

Dne 06.avgust 2011 je bil montiran nastavek REVITAN na dovod vode na mlekarno in na cisterno za mleko. S tem smo omogočili kompletno pranje celotnega molznega sistema, cisterne za mleko, kakor tudi pranje vimen pred molžo.

 

Naše izkušnje pri somatskih celicah in mastitisih krav.  V času delovanja R nastavka so somatske celice v skupnem vzorcu padle pod 200.000 in v avgustu niso presegle 130 000 celic na 1 ml mleka. Pred montažo nastavka se je število somatskih celic gibalo med 200-300 000.

Vpliv revitana na SŠMO v skupnem vzorcu v cisterni mleka se je v našem primeru pokazalo, ko je SŠMO iz 73 000 padlo na manj kot 4 000 bakterij na 1 ml mleka.

Dodatni rezultati po 5 letih uporabe Revitan nastavkov:

Že po treh letih uporabe vode Revitan za pitje naših krav molznic in telet smo pozdravili kožne bolezni pri teletih in sicer kar 20 let  so naša teleta redno imela težave z lišaji na koži- Trihofitija, vsako leto smo hleve prebelili, teleta zdravili, vendar se je bolezen vsakoletno pojavljala do redne uporabe vode Revitan.

Ravno tako so se zmanjšala obolennja vimen-mastitisi.

Po 5 letih uporabe vode Revitan so se obiski veterinarjev  pri nas zmanjšali na 1x mesečno ali manj, pred uporabo vode Revitan je bil veterinar prisoten tudi 2-3x dnevno.

Če krave tuširamo z vodo Revitan, imamo manj muh v hlevih.

Ravno tako dajemo   piti vodo Revitan mladim teličkom po 14 dneh, ko jih odstavimo od krav,  in sicer v razmerju: 1/3 vode Revitan in 2/3 kravjega mleka.

Ko so krave na paši, ravno tako natočimo v cisterno vodo Revitan za njihove potrebe po pitju.

 

VINARSTVO

KIC  JOŽE, Dolenjska

Jože Kic uporablja vodo Revitan v svojem vinogradu na Dolenjskem  že od leta 2005. Za škropljenje vinograda in sadovnjaka uporablja za to prilagojene  nastavke Revitan, preko katerih teče voda iz vodovodne napeljave, brez kakršnih koli  kemičnih dodatkov.

Pomembno je, da se vinograde škropi po vsakem dežju ali  vlagi, tudi po spodnji strani listov vinske trte. Deluje preventivno proti peronospori, če se pa že pojavi, je pomembno takojšnje škropljenje in  ko pride okuženi list v stik z vodo, peronospora izgine oz. se zmanjša za več kot 70%.

 

  

 

ITALIJA –  BELLUNO (2014-2017)

Več hektarov vinogradov škropiMO enkrat tedensko z vodo Revitan.  V prvem letu uporabe sMo zmanjšali uporabo  žvepla in bakra  za  50%, v drugem letu za 60% in v tretjem letu za 90%.

Neverjetni rezultati: zdrave rastline, zdrav pridelek grozdja, nimamo težav z boleznimi in škodljivci, opažajo tudi regeneracijo zemlje in seveda odlično vino.

 

ŽIVINOREJA

SIRARSKA KMETIJA GORIŠEK

Na  kmetiji Gorišek, na  Križnem Vrhu na Dolenjskemi že več let uporabljamo nastavke Revitan, tako v gospodinjstvu kot na kmetiji in pri proizvodnji  kozjih in kravjih sirov iz ekološkega mleka.

Vse domače živali pijejo vodo Revitan, ravno tako jih občasno z njo tudi umivamo.

V večletnih izkušnjah smo ugotovili, da so živali veliko bolj zdrave,  mleko in meso  je boljše kvalitete, bolj polnega okusa. Ravno tako pri proizvodnji sirov uporabljamo  Revitan, preko katerega potuje tudi ekološko mleko. Obstojnost izdelkov se nam je bistveno povečala.

Zelo pozitivne izkušnje  z vodo Revitan imamo tudi pri čiščenju mlekovoda, ki ga čistimo z vodo Revitan. Na ta način smo zmanjšali uporabo čistil za več kot 70 % . Izginile so tudi vse težave z dezinfekcijami mlekovoda, ki smo jih bili pogosto deležni  v poletnih mesecih.

  

 

BIODINAMIČNA SIRARNA SEŠLAR, Izlake

Uporabniki Revitana smo od leta 2011. Revitan imamo nameščen na glavnem dovodu vode v hlev. Ravno tako  pred bazenom  z mlekom. Imunski sistem krav je na zelo visokem nivoju, 1x letno nas obišče veterinar, da naredi  po zakonu kontrolo, sicer nimamo nobenih težav z boleznimi in vnetji pri živalih.

Ravno tako gre preko Revitana naše mleko, Revitan imamo nameščen pred bazenom z mlekom, opažamo, da se je obstojnost izdelkom povečala.

Izlake, november 2016

 

POLJEDELSTVO

Enako seme koruze je bilo na enem polju obdelano klasično, konvencionalno, na drugem polju samo s škropljenjem z vodo Revitan.

Seme koruze se je najprej namakalo v vodi Revitan pred saditvijo, ravno tako je bila večkrat poškropljena z vodo revitan zemlja pred saditvijo. Sadike koruze so bile nato redno škropljene z vodo Revitan.

Rezultat je v bistveni razliki v barvi- koruza, ki je bila tretiran z vodo Revitan ima močnejšo, rumeno barvo, seme je postalo revitalizirano, prav tako lahko vidimo razliko v veličini koruznega storža.