Na kaj učinkuje?

Dobro počutje

Vseskozi imate na voljo vitalno, pravilno strukturirano vodo, katere molekule so povezane v majhne skupke, zato voda lažje prodre v celico, kar posledično vpliva na učinkovitejše čiščenje le-teh, na izboljšanje počutja in psihofizičnih zmogljivosti. Rezultati raziskave Vpliv pitne vode, aktivirane z nastavkom Revitan, na zdravstveno stanje ljudi, so pokazali pozitiven učinek na:

– osebno počutje;
– povečanje moči;
– zmanjšanje krvnega tlaka;
– izboljšanje imunskega sistema;
– utrip srca po 10-dnevni, 1-mesečni in 3-mesečni uporabi vode Revitan ni bil bistveno spremenjen.

Slika: Dinamika krvnega tlaka, utripa, moči rok, subjektivnega stanja in verjetnosti bolezni 42 prostovoljcev po 3 mesečni uporabi vode “Revitan”( pri vrednosti 100 = začetno stanje pred uporabo vode Revitan )

Vir : raziskava »Vpliv pitne vode aktivirane z aparatom Revitan na zdravstveno stanje ljudi, NOVE TEHNOLOGIJE D.O.O. raziskave in praksa, raziskovalec: dir. Dr. Prof. B Laptev

 

Finančni prihranek

»Ustekleničena voda je v Sloveniji v povprečju 225-krat dražja od pitne vode iz vodovoda, medtem ko je v svetu kar od 240- do 10.000-krat dražja od pitne vode iz vodovoda,« navaja dr. Lučka Kajfež Bogataj. (Vir: www.rtvslo.si/okolje/neprijetna-resnica-o-vodi-iz-plastenke/211153)

 

Bolj čisto okolje

S pitjem vode iz nastavka REVITAN® zmanjšujemo odpadke plastenk, porabo energije, odpadno vodo in izpuste CO2.