Kako deluje?

Z nastavkom REVITAN® izboljšujemo lastnosti pitne vode. Nastavek REVITAN® mehansko obdela vodo in uredi njeno strukturo, kar je razvidno v reorganizaciji na molekularnem nivoju ter reenergizaciji (fotografije analize občutljive kristalizacije). Poveča delež strukturirane vode in zmanjša delež nestrukturirane vode, izboljša njeno vitalnost, voda postane tudi mehkejša, blago alkalna in boljšega okusa. Zaradi urejene strukture vode, se pospeši tudi čiščenje organizma.

Kontrolni vzorec voda brez nastavka Revitan

Voda iz nastavka Revitan

Slika 1: Kontrolni vzorec vode iz pipe kaže tipično dendridsko širjenje kristalov, rast v osnovi nerazvejanih oblik, ki so polne žarkastih psevdo jeder. Slika kaže vrzeli nepravilnih obrisov.

Slika 2: Struktura kristalizacije vzorca vode Revitan kaže pravilno formacijo kristalov, ki so organizirani v osrednjem štiristranskem jedru ter v sistemu primarnih in sekundarnih vej. Kristali so dolgi, čisti in jasno ločeni.

Vir: Cristallizzazione Sensibile con aqua REVITAN, Maurizijo Peruzzi, Associazione per la Cristallizzazione Sensibile, Italija.

Urejena, harmonična struktura je značilna za vitalne, zdrave snovi v naravi.

Vitalna voda v naravi

Voda se na svoji poti, od izvira do iztoka na pipi, onesnaži. V naravi se voda samodejno čisti, med drugim tudi zaradi ultravijoličnih žarkov in dinamike vrtinčenja, medtem ko se preliva med kamni in teče preko slapov. Njena struktura se uredi in postavi v ravnovesje.

Nastavek REVITAN® posnema naravno gibanje vode v naravi.